Toelating

Vanaf 1 augustus 2014 is de wet op Passend Onderwijs ingevoerd. In het kader van Passend Onderwijs is er een samenwerkingsverband Primair Onderwijs (SWV de Eem) opgericht voor leerlingen van 4 t/m 12 jaar.

Wij vragen ouders/verzorgers eerst te komen kijken op onze school voor een oriëntatiebezoek. In overleg met u bepalen we of wij het juiste onderwijs voor uw kind kunnen bieden. Wanneer u ervoor kiest om uw kind aan te melden, is het van belang dat uw kind een toelaatbaarheidsverklaring (TLV) heeft. Wanneer u nog geen TLV heeft, vragen wij deze aan.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze intern begeleiders Sonja Hendriks sonja.hendriks@meerkring.nl of Agnes IJmker agnes.ijmker@meerkring.nl.

Link naar de SWV de Eem voor meer informatie over Passend Onderwijs in onze regio.

Link naar het schoolondersteuningprofiel. Hier leest u over de mogelijkheden en grenzen van ons onderwijs.
De Klimboom
Samen, plezier en durf!

De Klimboom
Heiligenbergerweg 185
3816 AJ Amersfoort

E-mail: administratie.klimboom@meerkring.nl

Plan route

Wilt u uw kind aanmelden? Neem dan contact met ons op.
agnes.ijmker@meerkring.nl  of sonja.hendriks@meerkring.nl

Meerkring

De Klimboom is aangesloten bij Meerkring, stichting voor openbaar onderwijs in Amersfoort.